OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Viewing Japanese text on NetFront
post Dec 23 2003, 11:20 PM
Post #1





Group:
Posts: 0
Joined: --
Member No.: 0



Hi,

I have recently become proud owner of a Sharp SL-C860, purchased in Japan - I live in Japan (lucky me !!) . I have converted most of the s/w to English, thanks to the tons of information available on the Web. I have just 1 problem I am not able to solve so far. The device has NetFront browser installed. When I open a Japanese page in the browser (e.g., www.zaurusworld.co.jp, the default homepage), I get square boxes instead of Japanese characters.

Would really appreciate any help on this.

Cheers
David
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Stubear
post Dec 24 2003, 04:48 AM
Post #2





Group: Members
Posts: 1,164
Joined: 17-December 03
From: Melbourne, AUSTRALIA
Member No.: 1,219



Do you still have the original LCFont and helevetica fonts or did you change the helevetica fonts to the US/European version? If you changed them then you are probably out of luck cause the other version doesn't support kanji/hiragana/katakana.

If you have the original fonts still try changing the encoding to Japanese Autodetect - tools -> view -> encoding - or one of the other Japanese options (probably shift-jis is its the web).

If that doesn't work then you probably changed locale.conf from "ja" to "en", if so I don't think you will get kanji - but it sounds like it's most probably a font issue.

Stu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th July 2014 - 02:44 AM