OESF Portal | OESF Forum | OESF Wiki | LinuxPDA | #planetgemini chat on matrix.org | #gemini-pda chat on Freenode | #zaurus and #alarmz chat on Freenode | ELSI (coming soon) | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
Benedict doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Benedict
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 28-August 06
Profile Views: 337*
Last Seen: 9th September 2006 - 07:14 AM
Local Time: May 23 2018, 05:48 PM
3 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

Benedict

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Sep 2006
biggrin.gif biggrin.gif Bij de aankoop van de Zaurus SL-C3200 worden 3 cd's bijgeleverd, op de eerste cd staat een uitstekend werkende synchronistie software alleen het is Japans, met een klein beetje proberen, lukt dit goed. Voordat ik hier achter was ben je toch gouw een week of 2 verder.
7 Sep 2006
Half augustus heb ik bij the handheld linux shop in Duitsland een zaurus SL-C3200 gekocht, daarbij zitten 3 japanse cd's voor installatie en natuurlijk een handleiding, maar ik kom er niet uit in eerste instansie dacht ik voor hulp bij de linux shop aan te kloppen zij hebben het wel geprobeerd maar het hun blijkbaar toch te moeilijk om mij bij te staan en uiteindelijk hebben ze maar het advies gegeven om het op deze site te proberen daar de lezers van deze site veel meer ervaring hebben dan zijzelf.
Nu dan inmiddels ben ik zover dat ik op mijn windows xp pc "KAddressbook/Pi (KA/Pi)2.2.7". geinstalleerd heb en het aardige is dat het programma spontaan al mijn outlook file's ophaald. Nu heb ik de help file uitgeprint en daar staat de ik de versie 3.3.0 nodig heb alleen ik kan dat niet vinden. Ook de ndis driver is geinstalleerd en zijn IP adres is: 192.168.0.1 maar er zijn zoveel IP adressen op mijn computer dat ik in de war raak, tevens heb ik op mijn pc gezet "kdepim for windows xp me.zip" Ik heb "kdepim334dll.zip" binnengehaald op mijn pc maar waar zal ik dit plaatsen? Wanneer ik op mijn Zaurus de storage optie gebruik dan maakt windows een map L aan en die kan ik dan benutten als een harde schijf, zo ver zo goed. Het word anders wanneer ik PC link setting gebruik met als connection "usb - tcp/ip (advanced)" en als aansluiting een usb kabel met mijn pc. ik wil als eerste stap mijn zaurus laten synchroniseren met outlook 2002 en de volgende stap verbinding maken met het internet via mijn pc maar niet alles tegelijk anders kom ik er niet uit. Op mijn Zaurus staat een pim progamma dat heet KA/PI en in dat programma zou ik goed namen kunnen sorteren, want ik heb het geprobeerd met Addressbook maar sorteren is iets wat niet lukt, mogelijk heeft dat te maken met japanse caracters waar het programma eigenlijk voor gemaakt is. Is het nu zo dat ik alleen maar Synchronization Preferences goed moet invullen en is het dan klaar?
5 Sep 2006
Ik zoek hulp voor het synchroniseren met outlook 2002 op mijn pc met windows xp is geinstalleerd kaddressbook/pi (ka/pi)2.2.7 alleen ik weet niet hoe het moet met IP adressen
Last Visitors
Benedict has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Benedict.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2018 - 04:48 PM