OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
drpeter! doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
drpeter!
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 14-October 07
Profile Views: 542*
Last Seen: 13th March 2011 - 11:36 AM
Local Time: Dec 22 2014, 04:57 AM
2 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

drpeter!

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
24 Jul 2008
Hi,

Anybody ever manage to get Atari800z (or any other Atari 800 emulator) working satisfactorily on the Zaurus 3xxx series?

I have installed Java 1.0 (copied from the from the 7xx series version) and the Java configurator loads and works fine.

I have so far tried just with cvs 1.25 and 1.26 SDL libraries but all I get on booting the Atari to the BASIC rom is a small 'Atari blue' rectangle off-centre on the screen. The emulator hasn't crashed, since the 'Reset' (i.e. 'Mail' on Zaurus) button briefly blanks out the rectangle before it reappears but no other key appears to make any difference except that sometimes after repeated 'Reset' the rectangle shifts to the left side of the screen with a garbled kalaidoscope of 'Atari blue & white' pixels. sad.gif

I presume this is an issue with the SDL libraries or their configuration.

I'm new to Linux & the Zaurus so am floundering a bit.

Any ideas anybody?

Thanks.
Last Visitors


29 Jul 2011 - 22:08

Comments
Other users have left no comments for drpeter!.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st December 2014 - 08:57 PM