OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio


Welcome Guest ( Log In | Register )

Personal Photo
Personal Statement
brouhaha doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
No Information
Joined: 25-June 03
Profile Views: 268*
Last Seen: 10th September 2004 - 12:10 AM
Local Time: Oct 7 2015, 12:24 AM
9 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour



My Content
6 Sep 2004
I posted this on another Zaurus board with zero response, so...

It's been a while since I last used my Zaurus (760). I had some obscure ROM on it before that caused me problems and I just quit using it for a while.

A few days ago, I decided to pick it up again and I installed the latest Cacko ROM.

This evening, I stuck my SD card into the slot to install some IPK's and I found that my zaurus is no longer recognizing my SD card.

I only have a single card, so I can't check others, but I know the card is still working with my desktop.

Any ideas? When I put the card in, NOTHING happens. And it never appears under "My Zaurus".
6 Sep 2004
Posted in 6000 forum instead of 760 forum.

My mistake.
12 Dec 2003
I just downloaded the 12/12 X11 ROM that's hosted by ZUG. There appears to be a problem with it.

The initrd.bin file will never completely transfers itself to my CF cards (I've tried 3 of them). The other files aren't a problem.

I get about 75% through the transfer, and it just stops. One time, I got an error saying the file was "too deep". The other times, I just get a "delayed write failed" error.

Anybody else having trouble?
Last Visitors
brouhaha has no visitors to display.

Other users have left no comments for brouhaha.

There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th October 2015 - 12:24 AM