OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
xiaman doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
xiaman
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 25-July 04
Profile Views: 514*
Last Seen: 23rd January 2006 - 06:17 PM
Local Time: Sep 19 2014, 05:54 PM
63 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

xiaman

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
20 Nov 2004
i have a 750 with rc 5 an sd card with ext3
i had loaded lots of apps to the sd card .
i just did a hard reset and now all the icon have gone i can load the apps from aterm, but that is slow. is there a way to get the icons back . or do i have to reload . if so ,is there a way to make icon permenant.

thanks
12 Oct 2004
i have an sd card with ext3 format.
i want to load ipks to it as i only have a 750 running rc5. so no room .
what code do i put in xterm .to load to the sd card .


thanks
14 Sep 2004
i have a 750
i had the pdx rom kc3 installed and wanted to go back to jp rom. went in to d+m menu
put in cf card and hit restore nand .
it loaded when booting up the white sharp screen came up and in japanese told me to wait.
then another screen came up told me to wait another minute in japanese. then this flashed off to a black screen which had entering run level 5 and back to screen telling me to wait this happened 5 times then just hung
at black screen entering run level 5.

now i can not get back in to D+M menu . when i try to go to d+M menu i just get a white screen.
i can use ok and power on to load rom which i have put pdx rom back but i want to get D+M menu back.
does any one know how?????
thanks
10 Aug 2004
i have a sl5500
i have been trying to get 2 differant chinese roms to load
plus the open zaurus roms
chinese roms i have tryed 2 differant ones
rom 1 sd 0.9.4 will load lights go out when started will gets lots of scrolling text and stops text has root password garbled and i have # promt
rom2 lights go out but only get sharp screan and flashing curser.

open zaurus does about the same.

i have got the tkcompany rom to load plus the z engery rom to load
any clues as to what i'm doing wrong
thanks
4 Aug 2004
i have been trying to get a network monitor to work on my 750
have loaded tcdump and a few others and no luck
tcdump installs but there is no icon.
has any found one to work.
thanks
Last Visitors
xiaman has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for xiaman.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th September 2014 - 09:54 AM