OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
byhoe doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
byhoe
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-December 04
Profile Views: 116*
Last Seen: 10th December 2004 - 09:55 AM
Local Time: Dec 27 2014, 08:04 AM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM troubleowl
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

byhoe

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Dec 2004
Hi,

I have searched the Google Groups but only found two related threads. They are
helpless to my problem. I can't find anything on this forum. Please help.

I am not able to sync my Sharp Zaurus SL-5500,ROM v2.38 with my SuSE
9.1 with Qtopia Desktop 1.7.0.

Do I need to install usbdnet? Where can I download and how to install?

Whenever I start qtopiadesktop from console, I get this error message:

"initEnvironment() Invalid TimeZone (null)"

The Sync button and the sync options in the menu are disabled.

I tried the :Trouble-shooting USB connections" in QtopiaDesktop
manual:

1.Ensure the kernel service "USBD Network (Encapsulated) Host-to-Host
Link" is installed (as a module, this is "usbdnet").

2.Ensure the USB networking provided by this module is configued, with
"ifconfig usb0 192.168.129.200 netmask 255.255.255.255".

3.Ensure there is a route to the PDA on the USB network, with "route
add -host 192.168.129.201 usb0".

I tried the above without the usbdnet installed and dmesg gives the
following:

usb 1-1: new full speed USB device using address 4
usb 1-1: Product: SL Series
usb 1-1: Manufacturer: Sharp
usb0: register usbnet at usb-0000:00:02.0-1, Sharp Zaurus SL-5x00
usbcore: registered new driver usbnet
usb 1-1: USB disconnect, address 4
usb0: unregister usbnet usb-0000:00:02.0-1, Sharp Zaurus SL-5x00
usb 1-1: new full speed USB device using address 5
usb 1-1: Product: SL Series
usb 1-1: Manufacturer: Sharp
usb0: register usbnet at usb-0000:00:02.0-1, Sharp Zaurus SL-5x00
usb0: no IPv6 routers present

It looks like SuSE 9.1 recognized SL5500. But the connection could not be established.

Please help.

Thank you.
--
Adrian Hoe
Last Visitors
byhoe has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for byhoe.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2014 - 12:04 AM