OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
Gévard doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Gévard
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 29-August 05
Profile Views: 384*
Last Seen: 10th June 2007 - 11:05 PM
Local Time: Jul 24 2014, 06:45 PM
3 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

Gévard

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
5 Jun 2006
Hello

Has anyone fixed this.

I recently installed OZ 3.5.4rc4 (it's the same for rc0) and there is no ipkg regarding USB that has been installed (no usbcore, neither usb-net). When I plug the Z on my notebook, and do an "lsusb" there is no entry regarding the Zaurus. There is no hardware issue because this was working correctly with OZ3.5.3.

I try to install usbcore and usb-net manually and load them with modprobe, the notbook still don't see the Z.

Is the usb working for you? I can't point any bug regarding this on buggzilla or in this forum.
Does anyone have a step by step guide to install manually the usb on the Zaurus.

Thanks for your reply.
Last Visitors
Gévard has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Gévard.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th July 2014 - 09:45 AM