OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
asti doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
asti
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 18-May 06
Profile Views: 314*
Last Seen: 21st May 2007 - 06:30 AM
Local Time: Sep 22 2014, 10:12 AM
13 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

asti

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
18 May 2006
Hello all,

I am a stupid newbie with a new Akita and wanted to try OZ 3.5.4.1 on it. I downloaded several files and tried it with them (Hentges as well as from ewi site).
But after flashing the Zaurus reboots and brings a lot (~100) error messages with the following content:

...
JFFS2error: (1) jffs2_build_inode_pass1: child dir "bin" (ino #1664) of dir ino #1663 appears to be a hard link
...

The "bin" and #1664 / #1663 are examples, there are different names (e.g. pics) and different numbers in each error line. At the end only the following error is to be seen:

...
Kernel panic - not syncing: No init found. Try passing init=option to kernel.
...

I have some little experiences with flashing of CackoRom 1.23 and it is always possible to flash it again with this Rom. That´s why I think it is not a SD Card problem - I tried two different (Sandisk 512 and Panasonic 1024).

Does anybody have an idea whats going wrong here or - most likely - what am I doing wrong?
Thanks in advance for any suggestions.

asti
Last Visitors
asti has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for asti.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd September 2014 - 12:12 AM