OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pdaxrom & Mac Connection Issues, Any satisfactory solution so far?
ZDevil
post Oct 19 2005, 10:34 PM
Post #1





Group: Members
Posts: 2,003
Joined: 16-April 04
From: the Netherlands && /dev/null
Member No.: 2,882



After setting up pdaXrom (RC11) on my C1000 for a couple of weeks, I begin to look into the synchronization and connection between pdaXrom and OS X 10.4 seriously. Previously I tried dhns' ZMacSync & AJzaurusUSB packages and they worked great with Sharp ROM. However that solution is for Sharp ROM only, and there seems to be no plan for other systems, like pdaXrom. sad.gif

Ping from both my C1000 & iBook failed, not to mention samba, telnet and ftp (just reporting host unreachable). Maybe due to my ignorance of networking but that's what I can do for the moment.

Using memory card mode in the USB setting in X works with glitches, as the card will get mounted multiple times (usually around 7 or 8) on OS X 10.4, although this problem is already less serious than on Sharp ROM before applying the AJzaurusUSB driver (which can get to almost 50 mountings!) .

So it seems the USB drivers in OS X fails to recognize Zaurus (running X) properly.

I think I have searched through this forums and the FAQs and googled quite a lot and all the solutions apply to Sharp ROM only.

How is the experience of other Mac users here who also run X on your Zaurii?

Or is there/ will there be any solution in pdaXrom?

Many many many thanks! smile.gif

zdevil
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th December 2014 - 09:30 PM