OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
Hhhhh doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Hhhhh
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 10-January 06
Profile Views: 85*
Last Seen: 17th March 2006 - 11:59 AM
Local Time: Nov 21 2014, 02:32 PM
4 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

Hhhhh

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
26 Jan 2006
Is there a package out there with Octave for Sharp 3.13 ROM? I know Octave is out there for OpenZaurus, but I have had no success in finding it (do I need to compile from source)?
26 Jan 2006
I try what http://www.suhami.net/zaurus/index.cgi?Emulator/snes9x says:

6-9 state load
Shift+6-9 state save

Any ideas?
14 Jan 2006
I just got my Zaurus SL-5500 today. It came with the theKompany ROM, and I would prefer to try the Sharp 31.0 or 3.13 ROMs first (later I'll try other ones).

I've never used a Zaurus or PDA before (I've used linux for several years though), so I don't know much about the process of flashing a ROM. I understand that a mistake might result on damage to the Zaurus, so I don't want to do trial and error. Please, don't assume I know how to flash ROMs, that is why I need some help and I'm having some trouble understanding the how-to guides.

Also, I tried downloading the 3.10 update from the Sharp site (http://www.myzaurus.com/ROMupdate5.asp), but for some reason “Install SL-5500 v3 System ROM” program is saying that it cannot connect with the Zaurus (I assume that it needs the Sharp ROM in the Z instead of the theKompany?).

I should add that I installed the drivers and QTopia desktop on one of my computers, and when I stick my Z in its cradle, a new LAN appears (It says "SL Series (NDIS 5)") that is connected, but QTopia doesn't let me Sync. Does that mean that there is a problem with the connection? Do I need to configure QTopia somehow before it can see the Z? Do I need to do some sort of configuration on the Z? (When I press SYNC on the cradle, it gives an error saying "Communication was aborted"). Would putting the Sharp ROM fix the problem?
Last Visitors
Hhhhh has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Hhhhh.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st November 2014 - 12:32 PM