OESF Portal | OESF Forum | OESF Wiki | LinuxPDA | #planetgemini chat on matrix.org | #gemini-pda chat on Freenode | #zaurus and #alarmz chat on Freenode | ELSI (coming soon) | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
bobo12345 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
bobo12345
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 12-August 04
Profile Views: 628*
Last Seen: 10th June 2019 - 05:29 PM
Local Time: Jul 20 2019, 09:45 AM
11 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

bobo12345

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
2 Jun 2019
In original box with all original accessories.

Works fine.

Running Cacko ROM.

Will reset to factory defaults before sale - when I work out how.

Make an offer!
2 Jun 2019
I just turned on my SL-C860 for the first time since 2007 and it still runs fine.

It's running Cacko ROM.

How to reset to factory defaults so I can sell it?

Thanks!
5 Jul 2005
I have an SL-C860 running Cacko 1.22a

I have a Sandisk Connectplus 128MB wi-fi/storage card.

is there an idiot's guide to getting this card to work?

I can get it working as a storage card, but I can't get the wifi to work.

I am a linux newbie, so can someone please post step-by-step instructions?

THANK YOU!
26 Jun 2005
Hi, I want to get MaxMAME running on my SL-C860 (Cacko 1.22)

I have downloaded advmame.rc and MaxMAME.

now what?

step by step would be muchly appreciated.

thanks smile.gif
26 Jan 2005
I have an SL-C860 Sharp 1.40J ROM convered to English with StuBear's script. I have Windows XP Pro SP1. I have connected the unit to the PC with USB TCP/IP Advanced connection. No problems pinging or using the Zaurus File Transfer application. But I can't get Outlook 2000 to sync.

I am using the USB driver and Intellisync 3.2E for the Zaurus 5500 package as suggested. I can select my Outlook 2000 Contacts folder OK, but when I start the sync, it goes through the motions saying "preparing records" (or similar), then when I start the transfer, I get a message that says:

"Please wait. Writing large amounts of data." Then nothing - this message stays on the screen for hours. I have tried folders with only 1 contact, Calendar, Notes - always the same problem. sad.gif I have removed the Intellisync software and driver, cleaned out the registry, re-installed, same problem.

Any suggestions? Thank you.
Last Visitors


2 Jun 2019 - 22:59

Comments
Other users have left no comments for bobo12345.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2019 - 01:45 AM